ALGEMENE VOORWAARDEN

HackShield levert haar diensten uitsluitend op basis van de hieronder aangeboden contractvoorwaarden.

Deze zijn gebaseerd op de aanbevelingen van het Bundesverband Informationswirtschaft, Telekommunikation und Neue Medien e.V. (Federale Vereniging voor Informatietechnologie, Telecommunicatie en Nieuwe Media). (Bitkom).

De BITKOM AGB is een modulair systeem. Dit modulaire systeem bestaat uit een algemene "basismodule", de Algemene Contractvoorwaarden (AV BITKOM) en specifieke "servicemodules" voor specifieke contracttypes. De basismodule AV BITKOM regelt overkoepelende kwesties (bijv. aansprakelijkheid en prestatiestoornissen) voor alle prestatiemodules op dezelfde manier. De powermodules met hun specifieke besturing zijn gebaseerd op de basismodule. Daarom kunnen de basismodule en de betreffende powermodule alleen en niet alleen worden gebruikt.

AV Bitkom - Algemene contractvoorwaarden AV Bitkom - Algemene voorwaarden en condities van het contractDL Bitkom - Aanvullende algemene voorwaarden voor dienstenVES Bitkom - Bijkomende contractvoorwaarden voor de ontwikkeling van individuele softwareWV Bitkom - Aanvullende contractvoorwaarden voor arbeidsovereenkomstenSaaS Bitkom - Aanvullende voorwaarden voor de levering van software als een dienst